Svarīgākais no 1980-tajiem  

 

 

.

 

Kennelklubs iegādājās pirmo datoru, kas tika izvietots filiāles birojā Meidenhedā, Kentas apgabalā.

Veselības jautājumi ieguva ļoti lielu nozīmi, daudzas audzētavas ļoti rūpīgi pārbaudīja savus vaislas dzīvniekus un kucēnus, lai noteiktu zināmās problēmas, rezultāti tika drukāti uz reģistrācijas sertifikātiem.

Daudzām šķirnēm svarīgs jautājums bija glābšanas darba organizācija; entuziasti nodarbojās ar jaunu mājvietu meklēšanu, bieži vien baudot atbalstu no attiecīgo

Daudzkārtējais uzvarētājs Incredibly Blu di Cambiano

šķirņu klubiem.

Krafta izstādes sākumā kļuva par trīs dienu, tad četru dienu ilgu pasākumu, kā arī stādīja priekšā adžiliti konkursu plašākai publikai un noorganizēja uz ielūgumiem balstītu Starptautisko Junioru hendlinga konkursu.

Veicinot Junioru Hendleru asociācijas popularitāti, Kennelklubs ieviesa junioru nodaļu; 1985. gadā tika nodibināta „Kennelkluba jaunatnes organizācija”, kurā  varēja iestāties jebkura persona, jaunāka par 18 gadiem.

Pēc plašām diskusijām par vajadzību pēc vienotiem šķirņu standartiem, Kennelklubs izdeva labotus standartus visām šķirnēm, izmantojot vienotu rediģēšanas formu.

Marijas Terēzes Garibelli suns Italian Ch. Incredibly Blu di Cambiano, iznācis no karantīnas, ieguva CC Bātas Čempionāta izstādē, pievienojot vēl divus nepieciešamos CC, tādējādi kļūstot par pirmo ārzemēs audzēto kolliju, kas saņēmis šādus britu titulus.

 


 

.

 
 
 
 

2000-2023 © Kolliju portāls. Visas tiesības patur autors.

0